JUNO Boek

JUNO Boek

15.95

Auteur: Synthia Stoffer

‘Vechten als een vrouw’ is een combinatie van persoonlijke ervaringen, harde data en praktische adviezen voor vrouwen gebaseerd op de JUNO-filosofie Aware – Prevent – Action. Een unieke combinatie van mentale en fysieke zelfverdedigingstechnieken. Het is een nuttig en inspirerend boek waarin Synthia vrouwen aanspoort hun grenzen aan te geven, belemmerende overtuigingen vanuit de opvoeding los te laten, duidelijk te communiceren en hun kracht in te zetten waar en wanneer dat nodig is. Als afsluiting beschrijft dit boek de 10 belangrijkste basistechnieken en 10 zelfverdedigingstechnnieken op de meest voorkomende fysieke aanvallen gericht op vrouwen.

Toen een vriendin te maken kreeg met ernstig seksueel geweld, wist ze het zeker, ze wil vrouwen over de hele wereld sterker en zelfbewuster maken en hun veiligheid vergroten. Dat is haar missie. Vandaag is Synthia de enige Europese vrouw met derde dan in een van de meest effectieve self defense systemen ter wereld. Zij volgde opleidingen in Israël, Zwitserland en de Verenigde Staten. Als eerste Krav Maga-instructeur van Nederland heeft ze een nieuw zelfverdedigingssysteem voor vrouwen ontwikkeld, waarmee iedere vrouw de kans krijgt zich te verdedigen tegen ongewenste intimiteiten en seksueel geweld. Een vrouw die zichzelf kan verdedigen voelt zich veiliger.

Synthia Stoffer is de oprichter van JUNO Self Defense Training en eigenaar van REFLEX Training in Utrecht. In 2017 werd zij door het VIVA magazine uitgeroepen tot een van de meest inspirerende en succesvolste vrouwen van Nederland en winnaar van de VIVA400 award in de categorie ‘Krachtpatsers 2017’.

JUNO doneert 5% van de opbrengsten van JUNO (inclusief de omzet van dit boek) aan Zelfverdedigingsprojecten voor vrouwen rond de wereld.

Quantity:
Add To Cart

Review op bol.com | 1 september 2018.

"Naast veel praktische tips om je te verdedigen is het knappe aan dit boek dat er in staat wat je kunt doen om geweld als vrouw te voorkomen, het aan te zien komen en mogelijkheden aangereikt te krijgen om je uit hachelijke situaties te redden. Wat een goed boek zeg".

Email | 15 oktober 2018:

“Ik heb de afgelopen dagen je boek gelezen. Vechten als een vrouw, CHAPEAU. Een goede toelichting, maar vooral handzame tips zoals weergegeven aan het eind. Als Jiu Jisu leraar geef ik een aantal kennismakingslessen aan moeders en dochters. Je boek, all in, is een zeer welkome aanvulling in deze. Ik vind het meer dan TOP dat je voor onze (alle) vrouwen het JUNO Self Defense Training opgesteld en doceert.“